Professioneel en persoonlijk advocatenkantoor in Amsterdam

Neem contact met ons op

Osdorp Advocatuur in Amsterdam

Het Kantoor


Osdorp Advocatuur heeft een algemeen civielrechtelijke praktijk voor midden- en kleinbedrijf (mkb) en particulieren, maar behandelt ook strafzaken. De advocaten werken zowel op betaalde basis, als op basis van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Osdorp Advocatuur hanteert zeer concurrerende tarieven.


Een beknopte geschiedenis


Mr. Kenneth Lieuw On is afgestudeerd aan de juridische faculteiten van zowel de Universiteit van Amsterdam, als de Universiteit van Suriname. Hierna heeft hij aan de California Western School of Law in de Verenigde Staten een Master of Comparative Law Degree en een Juris Doctor Degree behaald. Lieuw On is tweemaal cum laude afgestudeerd. In de Verenigde Staten heeft hij bovendien op de Dean's List gestaan en heeft hij diverse certificaten ontvangen wegens "outstanding performances".

Mr. Kenneth Lieuw On is zijn loopbaan begonnen bij het advocatenkantoor Lim a Po. Dit is het oudste, grootste en meest prestigieuze advocatenkantoor in Suriname. Het is de toegangspoort voor potentiële investeerders die wensen te investeren of ondernemingsgerichte activiteiten wensen te verrichten in Suriname.


Lieuw On heeft op dit kantoor in totaal 13 jaar gewerkt: eerst als paralegal en vervolgens als advocaat. Deze ervaring paste perfect in de rechtspraktijk in Nederland, aangezien het Surinaamse rechtssysteem is gebaseerd op het Nederlandse recht. In Nederland heeft Lieuw On voor verschillende advocatenkantoren gewerkt voordat hij samen met anderen een eigen praktijk begon.

Bent u op zoek naar een advocaat of juridisch advies met betrekking tot civiel recht?

Rechtsgebieden